Selviytyjän ravintolisät

arkeen ja seikkailuun!

Järjestäjä

Vitabalans Oy, Varastokatu 8, 13500 Hämeenlinna

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien arvonnan järjestävän yrityksen työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Arvontaan osallistutaan täyttämällä pyydetyt tiedot arvontalomakkeeseen. Osallistuminen ei edellytä oikeaa vastausta.

Arvonta alkaa 27.8.2023 ja päättyy 10.12.2023. Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonnan säännöt koskevat kaikkia kilpailun osanottajia. Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä. Arvontaan osallistutaan internetissä www.mukanaseikkailussa.fi -sivustolla. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Vitabalans Oy vastaa mahdollisista arpajaisveroista.

Tuotepalkinnot arvotaan viikoittain alkaen 4.9.2023 kaikkien onnenpyörässä voittaneiden kesken ja voittajiin ollaan yhteydessä minkä palkinnon he voittivat. Pääpalkintojen (matkalahjakortit) arvonta suoritetaan 12.12.2023. Voittajat arvotaan satunnaisesti kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei osallistuja ole antanut erikseen lupaa.

Palkinnon luovutus

Pääpalkinto on 500 euron matkalahjakortti (TUI Finland Oy Ab)

Lisäksi sivustolla arvotaan:

– Vuoden maitohappobakteerit -palkintoja 10 kpl

– Lacto Seven kosmetiikkapussukka 30 kpl

– Lacto Seven villasukat 10 kpl

– Lacto Seven kankainen jumppakassi 30 kpl

– Vuoden Magnex-magnesiumit -palkintoja 10 kpl

– Magnex pyyhkeitä 10 kpl

– Magnex juomapullo 20 kpl

– Lacto Seven ja Magnex heijastimia 100 kpl

Voitosta ilmoitetaan arvontaan osallistuneelle henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamiensa yhteystietojen avulla seitsemän (7) vuorokauden kuluessa, uusi voittaja arvotaan tilalle.

Palkintojen toimituksesta sovitaan henkilökohtaisesti kunkin palkinnon voittajan kanssa.

Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa. Palkintoja ei voi siirtää muille, vaihtaa rahaksi taikka muuksi tuotteeksi. Pääpalkinto TUI:n matkalahjakortti (arvo 500 €) on voimassa kolme (3) vuotta ja sillä voi maksaa tui.fi-sivustolta ostettuja matkoja.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä vastaa arvontaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Järjestäjä ei ole vastuussa palkintojen käyttöön liittyvistä tai käytön aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Henkilötietojen käsittely

Vitabalans Oy rekisteröi kilpailun osallistujien tiedot ja käsittelee näitä tietoja arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen etunimeä arvontaan liittyvässä tiedotuksessa tai markkinoinnissa. Rekisteriin kerätyt tiedot jäävät vain Vitabalans Oy:n käyttöön ja hallintaan, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Lue rekisteriseloste.

Kampanja-aika

Kampanja on voimassa Suomessa 27.8-10.12.2023